dilluns, de setembre 28, 2015

Comunicats antics d'arxius polsosos IV



  •  Pensar en tallar-se el cap per no patir més o en obrir-se en canal per netejar-se les vísceres mentre agonitzes al llit. 
  • Trepitjar les restes de vòmit escampades per terra i no controlar correctament els esfínters de baix i de dalt. 
  • No aguantar l’equilibri i seguir traient bilis per la boca després d’una nit de la qual no recordes més que petits fragments. 


He de dir, que sense buscar-ho, sense premeditació, en un dia normal, he begut prou com per patir la ressaca més gran que recordo. Tancat a casa intentant deixar passar el temps perquè el cos recuperi les forces i em retorni la ment al món. 
En un atac de ràbia he comès el que abans tenia per un crim, buidar totes les ampolles a la pica entre arcades de vòmit en sentir aquella pudor de destil·lat.


Com a droga cristiana, l’alcohol et porta cap a allò considerat pecat i a la diversió per venjar-se després en la seva veritable veritable funció. La raó per a la qual fou adoptat el vi com a preeminent droga cristiana. La culpa, la ressaca, la venjança per als pecadors, el penediment, el desig de redempció. I és que de fet, el poder no perd cap oportunitat per recordar-te qui mana.

Com a militant autònom d’E.B.O. he pensat fins i tot en rescindir el meu contracte moral amb la lluita ebòrica, és més, visc aterrit amb la idea que s’acosta la festa major, i amb els records dels crits agònics encara clavats a les parets de l’habitació.

Després d’anys de lluita crec que s’hauria de fer un replantejament de l’exaltació alcohòlica d’ EBO i del vandalisme borratxo per arribar a la lúcida crítica social després d’uns porros abans d’esmorzar.

És per això, que com a membre autònom he decidit crear un nou escamot que lluitarà fins la derrota final o fins l’abolició de la droga cristiana, ja que es considera nociva per assolir els objectius que E.B.O es va marcar en els seus inicis.

L’Escamot antialcohòlic apunta directament contra la religió del desert, la mateixa que ens ha portat a l’evolució del feudalisme medieval anomenada capitalisme, la moral que entén la culpa i el penediment com a base de la seva estructura paternalista basada en el perdó de les ànimes perdudes. 
Considerant-me una ànima perduda i boja sense solució abogo per l’abolició dels alcohols, incloent-hi colònia xispas, alcohol de cremar, etc... per arribar a la justícia social plena i a l’oblit del capitalisme.

Si bé sembla que alguns germans musulmans ja havien arribat a aquesta conclusió sense haver de passar per les penes i patiments que he passat jo, no proposo l’integrisme antialcohòlic, sinó la consciència plena de què és i de qui és aquesta droga portada pel ministeri de torn que s’enriqueix venent-nos alcohol i després fa campanyes advertint-nos de la seva perillositat. 
Perquè no hem de consumir el que ells volen que consumim. Perquè hem de lluitar contra el sistema. Per un món menys mal parit.


Visca E.B.O E.E
No beguis i oblida!
Visca l’autocultiu.
Visca E.A.

P.D. La sidra M. Busto també es considera nociva.

 Sinó esteu convençuts, llegiu això algun matí de festa major.

30 d’agost del 2003