dilluns, de setembre 28, 2015

Comunicats antics d'arxius polsosos II



E.B.O. E.E. informa:

Donada la proximitat de la propera consulta sobre el tractat de la constitució europea, la plataforma autogestionada d' E.B.O anuncia les següents coses:


- Els membres d'E.B.O declaren no entendre perquè es fa una consulta d'un pacte que ja ha estat signat i ratificat pel govern espanyol. La consulta anomenada popular no es considera vinculant. Donat que considerem que el govern no està disposat a escoltar la veu del poble quan aquesta es gira en contra de les seves aspiracions hem decidit fugir.
És així com hem determinat que el dia de l'esmentada consulta popular celebrarem una gran festa en un lloc indeterminat. Allí hi practicarem el Beu i Oblida. Si s'escau potser cantarem una mica i tot abans de flotar cap al llit. Tindrem menjar i beguda de poma fermentada en abundància.

- Els diversos escamots, inclòs l'escamot E.P.U.P.S.A.P.S.U.E.T. (em poso un preservatiu sobre l'altre per si un es trenca) de nova adhesió, consideren important l'assistència del màxim de membres en aquesta orgia alcohòlica on reforçarem els nostres nusos de complicitat i ens coneixerem en l'estat alterat de la ment que preferim.

- Declarem que tot és idiota.


Beu i treu
Beu i oblida
Porrons alçats