divendres, de juny 04, 2004

E.B.O.*E.E. informa

E.b.o. * e.e. informa:
Les assemblees autònomes i autogestionades de la plataforma E.B.O. han decidit fer una altra festa major de les barraques independent i en un emplaçament secret fins al dia abans de la festa major.
Considerant els següents punts:
La massificació ultra-agobiant de l'actual festa major que només propugna l'acoholisme en massa com a forma de negoci per les diverses parades. Ens sembla que aquesta droga poc inofensiva i altament alteradora ha de fer-se servir per altres mitjans que no siguin l'estricte i banal negoci. Les barraques haurien de ser una festa i mai un negoci. Els diners són cosa bruta.
La politització absoluta de la festa major de les barraques, beure i drogar-se és per nosaltres un acte alliberador en si. No necessitem expressar constantment les nostres frustracions aferrant-nos a símbols que ens semblen inútils.
La profunda convicció que altres grups i grupúsculs organitzaran les seves pròpies festes majors alternatives en els llocs més inversemblants. Convertint Sabadell i la seva festa major en una autèntica festa popular que sorgeix en cantonades inhòspites espontàniament.
L'autoorganització és el camí que triem, i esperem que molts altres col.lectius també ho facin.
Salut i vi
Sabadell, Juny del 2004
E.B.O.*E.E.


Escapadas, fines de semana, vacaciones, reservas. Organiza y contrata tus viajes aquí.