dilluns, de setembre 28, 2015

Comunicats antics d'arxius polsosos III

EBO*EE:
Comunicat anual de festa major. Assemblea Z.


EBO EE i tots els seus escamots s’han reunit per definir el que potser serà el seu últim comunicat. És per això que s’ha anomenat aquesta reunió amb el nom d’assemblea Z.


1.- L’estructura EBO agraeix a tots aquells que hi han participat en algun moment i s’acomiada dels escamots Arantxa de nas, Escamot del ciment armat, Escamot pantalons avall, i del Col·lectiu per un anus airejat, que es donen de baixa de manera definitiva com a actors de la revolta EBO.

Així mateix es dóna la benvinguda al col·lectiu Tita fora, que actua últimament per les festes majors oferint Xibeques amb la tita fora.

EBO reflexiona i és conscient que està en la decadència més absoluta donada la inoperància dels seus escamots i l’excessiva inserció social dels seus membres. EBO no creu que això tingui gaire importància i es transmuta en un corrent d’opinió. EBO es felicita per formar part del substrat ideològic d’un bon nombre de persones que han adoptat l’estructura EBO com a base primera dels seus pensaments.

EBO no es considera mort.


2.- EBO reflexiona sobre la festa major de les Barraques i es mostra disconforme amb la pretensió de cobrar 1,50 euros per la cervesa i el kali (249,5 pessetes), l’ànsia de diners ha pervertit la festa que no és més que un simple negoci per alguns.

Igualment s’opina que els derivats del petroli no poden portar res de bo a una societat que no es fa responsable de les seves deixalles. El got reciclable es presenta com un gran fracàs ecològic al no ser retornable i només provoca l’augment de residus de plàstic i l’increment de negoci pels organitzadors.

EBO convida als participants de la festa a abusar conscientment de l’alcohol, una droga altament alteradora de la percepció i que aporta noves realitats a aquells individus que prenen consciència del seu poder.

Commina als col·lectius a replantejar-se seriosament la festa major de les barraques.


3.- EBO proposa el concurs TROBA AL SECRETA de les barraques amb el premi de tres ampolles de sidra per al guanyador.


S’acomiada amb el vell lema:

Erosiona l’estructura, pixa’t a l’ajuntament.

Any 2005
Salut i vi.